Ovens met sous-vide functie
Ovens met sous-vide functie
- 5 ovens
Bij een oven met sous-vide functie bereid je jouw maaltijd op een gezonde manier. Je legt je vacuüm verpakte voedsel in een stoomschaal of waterbad en verwarmt dit op een lage, constante temperatuur. Stel gemakkelijk de juiste temperatuur in en de oven zorgt ervoor dat jouw maaltijd langzaam gaart. Zo duurt het bereiden langer, maar wordt jouw gerecht niet taai of te gaar. Doordat het eten in een gevacumeerde zak zit, ontsnapt er geen vocht en droogt jouw vlees of vis niet uit. Ook trekt de smaak van de marinade zo beter in jouw eten.
- Geschikt voor nishoogte 60 cm
- Combi stoomoven
- Reinigingsmethode hydrolyse
- Stoomfunctie volwaardig
- Kleur zilver
- Geschikt voor nishoogte 60 cm
- Combi stoomoven
- Reinigingsmethode hydrolyse
- Stoomfunctie volwaardig
- Kleur zilver
- Geschikt voor nishoogte 45 cm
- Combi stoomoven
- Reinigingsmethode hydrolyse
- Stoomfunctie volwaardig
- Kleur zilver
- Geschikt voor nishoogte 60 cm
- Solo oven
- Reinigingsmethode hydrolyse
- Kleur zwart
- Bereidingskwaliteit middenklasse
- Geschikt voor nishoogte 60 cm
- Solo oven
- Reinigingsmethode pyrolyse
- Stoomfunctie gedeeltelijk
- Kleur zwart