Welkom in jouw -omgeving! Hier kan je alles uit je assortiment bestellen met je persoonlijke budget.

Je kan altijd terug naar de normale Coolblue website door hier te klikken.

Je openstaande budget (incl. BTW) is hier altijd zichtbaar, zodat je precies weet hoeveel je kan uitgeven.

Coolblue home
Geschreven door Kayleigh

Canon PIXMA TS5150 vs PIXMA TS6351 vs PIXMA G3570

De Canon PIXMA printers zijn geschikt voor verschillende gebruikssituaties. Dankzij de hoge printresolutie van de printers druk je scherpe foto’s af. Tussen deze Canon printers zit wel verschil. Dit zit hem voornamelijk in de cartridges en de printkosten. Wij vergelijken 3 modellen uit deze printerlijn en leggen je de verschillen uit.

Vergelijking

Canon PIXMA TS5150 vs PIXMA TS6351 vs PIXMA G3570

Canon PIXMA TS5150 Canon PIXMA TS6351 Canon PIXMA G3570
Gebruikslocatie Thuis Thuis Thuis
Type printer All-in-one All-in-one All-in-one
Type fotoprinter Fotoprinter voor thuis Hobby fotoprinter Fotoprinter voor thuis
Type cartridge Zwart en kleur (3-in-1) Losse patronen per kleur Inktreservoir
Aanschafprijs Laag Gemiddeld Hoger
Verbruikskosten € 0,13 per pagina € 0,08 per pagina € 0,04 per pagina
Printresolutie 4.800 x 1.200 dpi 4.800 x 1.200 dpi 4.800 x 1.200 dpi

Gebruikssituatie

Canon pixma ts5150

PIXMA TS5150: all-in-one printer voor thuis

De Canon PIXMA TS5150 is een geschikte printer voor thuisgebruik. Het is een all-in-one printer, waardoor je ook scant en kopieert. Naast school- of werkdocumenten, print je ook vakantiefoto’s in goede kwaliteit uit. De printer heeft een afdruksnelheid van 7 zwart-wit of kleurenpagina’s pagina’s per minuut. Dat is minder snel dan de gemiddelde printer. Hierdoor is de printer minder geschikt als je vaak grote documenten print. Je print gemakkelijk draadloos met de Canon iPrint app, Apple AirPrint of wifi direct.

Canon pixma ts6351

PIXMA TS6351: all-in-one printer met fotozwart

De PIXMA TS6351 is ook geschikt voor thuisgebruik, maar deze all-in-one printer is vooral handig voor het printen van foto’s. De printer heeft namelijk naast de 4 standaard kleuren ook een fotozwart cartridge. Hierdoor print je nog betere foto’s met diepere kleuren. Je bewaart je fotopapier in een aparte papierlade. De printer heeft een gemiddelde afdruksnelheid met 10 kleurpagina’s en 15 zwart-wit pagina’s per minuut. Verstuur je printopdrachten draadloos via de iPrint app, Apple AirPrint of wifi direct.

Canon Pixma G3570

PIXMA G3570: productieve all-in-one printer

Print je vaak? Dan is de Canon PIXMA G3570 een geschikte printer voor jou. De printer heeft een inktreservoir waarbij je met een volle tank duizenden pagina’s print. Je scant en kopieert ook met de PIXMA G3570. De printer heeft een afdruksnelheid van 5 kleurenpagina’s en 9 zwart-wit pagina’s per minuut. Dit is langzamer dan een gemiddelde printer. Je wacht dus wel langer op grote documenten.

Verbruikskosten

Canon pixma cartridge

PIXMA TS5150: hoge verbruikskosten

De PIXMA TS5150 heeft een zwarte cartridge en een 3-in-1 cartridge. Hierbij heb je geel, magenta en cyaan in één cartridge. Deze 3-in-1 cartridges zijn goedkoper in aanschaf. Wanneer één van de kleuren op is, vervang je de hele cartridge. Ook als een andere kleur nog niet op is. De printkosten per pagina kunnen hierdoor flink oplopen. Deze printer is dus goedkoop in aanschaf, maar heeft hogere verbruikskosten. Met één set cartridges print je 180 pagina’s in kleur. Hierdoor betaal je € 0,13 per pagina.

Canon pixma cartridge

PIXMA TS6351: gemiddelde verbruikskosten

Deze printer heeft 5 losse cartridges. Wanneer je alle 5 de cartridges vervangt, ben je duurder uit dan met een 3-in-1 cartridge. Maar je hoeft niet alle cartridges te vervangen als er maar één kleur op is. Deze cartridges hebben ook een hogere capaciteit dan 3-in-1 cartridges. Met één set inkt print je namelijk 1.660 pagina’s in kleur. De printkosten per pagina zijn € 0,08.

canon pixma inktflesjes

PIXMA G3570: lage verbruikskosten

De Canon PIXMA G3570 is het duurst in aanschaf, maar heeft erg lage verbruikskosten. Dit komt doordat je het inktreservoir vult met inkt uit flesjes. Deze inktflesjes zijn goedkoper dan cartridges. Met één set inkt print je namelijk tot wel 7.700 pagina’s in kleur. Zo betaal je maar € 0,04 per pagina. De hogere aanschafprijs betaalt zich hierbij na ongeveer een jaar al terug in de kosten die je bespaart op inkt.

Conclusie

De Canon PIXMA TS5150 is geschikt als je thuis af en toe print. De printer is goedkoper, maar heeft hogere verbruikskosten. De Canon PIXMA TS6351 is geschikt voor de hobby fotograaf. Foto’s print je met diepe kleuren door de fotozwart cartridge. Je print voordeliger met de Canon PIXMA G3570. Met een volle inkttank print je tot wel 7.700 pagina's. De printer is geschikt als je vaak print.

Kayleigh
Artikel van:
Kayleigh Printer specialist.
Persoonlijke chat Dialogisch.
Je chat nu met Coolblue klantenservice
Deze chat is gesloten
foo
Oeps Bestandsgrootte is groter dan 5mb. Upload een kleiner bestand.