Welkom in jouw -omgeving! Hier kan je alles uit je assortiment bestellen met je persoonlijke budget.

Je kan altijd terug naar de normale Coolblue website door hier te klikken.

Je openstaande budget (incl. BTW) is hier altijd zichtbaar, zodat je precies weet hoeveel je kan uitgeven.

Type bestelling
Extra opties: installeren op trekschakelaar en tussenstuk installeren
Gratis
Extra opties voor installatie
35,-
  • Inclusief tussenstuk
Gratis
Type bestelling
23,99 per maand + 75,- eenmalige kosten
Beperkte voorraad, bestel snel
23,99 per maand + 75,- eenmalige kosten
Beperkte voorraad, bestel snel
Extra opties: installeren op trekschakelaar en tussenstuk installeren
Gratis
Extra opties voor installatie
35,-
  • Inclusief tussenstuk
Gratis
    • Gratis bezorgd tot net over de drempel van je huis Woon je in een appartmentencomplex en heb je geen lift? Dan bezorgen we tot en met de 4e verdieping. We zetten het apparaat net voorbij de drempel van je woning neer.
    • Oude product meenemen We nemen je oude apparaat gratis voor je mee, als hij klaar staat bij de voordeur.

Productinformatie

Korte specificaties

Vulgewicht
9 kg
Toerental
1400 rpm
Energiebesparing over levensduur
310 euro
Geluidsniveau centrifugeren
75 dB
Diepte
58 cm

Plus- en minpunten

Volgens onze wasmachinespecialist
  • Verminder strijkwerk en fris je kleding op met de IronFast stoomfunctie.
  • Het FiberCatcher filter vangt tot 90 procent van de synthetische microvezels uit je kleding op.
  • Je bedient je wasmachine met de HomeWhiz app ook op afstand via je telefoon.
  • Je doseert je wasmiddel en wasverzachter handmatig, doordat AutoDose ontbreekt.
Productspecialist wasmachines

Productomschrijving

De Beko B5WT594189W wast extra schoon dankzij de AquaTech functie. De wasmachine mengt het wasmiddel en water vooraf en sproeit dit gelijkmatig over je wasgoed. Zo bereikt het sop de vlekken beter. Met 9 kilogram vulgewicht heb je genoeg ruimte voor een grote lading beddengoed. Deze was je zeer energiezuinig schoon met energieklasse A-30%. Je hebt keuze uit programma's voor bijvoorbeeld katoen, sportkleding en donker textiel. Voor ondergoed, hoeslakens en babykleertjes kies je Hygiëne+. Met dit programma voeg je stoom toe tijdens het wassen en was je grondig schoon. Het FiberCatcher filter vangt tot 90 procent van de synthetische microvezels uit je kleding op. Wil je kreukels verminderen? Kies dan voor 'Hemden'. Hiermee stoom je schone, gekreukte shirts en ben je sneller klaar met strijken.

Altijd meegeleverd

  • Handleiding (1,18 MB)
  • Aanvoerslang 1,5 m
  • Afvoerslang 1,5 m

Altijd meegeleverd

  • Handleiding (1,18 MB)
  • Aanvoerslang 1,5 m
  • Afvoerslang 1,5 m

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Korte specificaties

Vulgewicht
9 kg
Toerental
1400 rpm
Energiebesparing over levensduur
310 euro
Geluidsniveau centrifugeren
75 dB
Diepte
58 cm

De voordelen van je wasmachine huren

Als je deze wasmachine huurt, draai je morgen al jouw eerste was. Je betaalt vandaag alleen de eenmalige kosten en daarna betaal je een vast bedrag huur per maand.

  • Vast bedrag per maand

    Je betaalt maandelijks een vast bedrag per maand voor de wasmachine. Zonder onverwachte kosten voor reparatie of andere services. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

  • Ultiem gemak

    We bezorgen de wasmachine op de afgesproken dag bij je thuis. Is de wasmachine kapot of werkt hij niet naar wens? Dan repareren of vervangen we hem binnen 48 uur kosteloos.

  • Flexibel

    Na 1 jaar kun je het abonnement kosteloos maandelijks opzeggen. Wil iemand anders het abonnement van je overnemen? Dan kan dit. Gratis, natuurlijk.

Meestgestelde vragen

Hoe werkt een abonnement?

Met een abonnement van Coolblue krijg jij voor een vast maandbedrag een wasmachine van hoge kwaliteit die het altijd doet. Met gratis reparatie of vervanging, zodat je nooit zonder een wasmachine komt te zitten. Na 1 jaar kun je het abonnement kosteloos opzeggen. We komen de wasmachine dan weer ophalen. Een abonnement is namelijk geen afbetaling, dus het toestel blijft eigendom van Coolblue.

Is een abonnement een vorm van afbetaling?

Nee, een abonnement is geen manier om af te betalen in termijnen. Je betaalt huur aan Coolblue. Coolblue blijft de eigenaar van het product zolang je abonnement loopt.

Hoe werkt de betaling van een abonnement?

Je betaalt eerst eenmalige opstartkosten via onze website. Deze kosten variëren tussen de € 49,- en € 199,-, afhankelijk van het product. Vervolgens betaal je iedere maand een vast bedrag. De eerste afschrijving is hoger omdat je voor de huidige en eerstvolgende maand betaalt.

Wat als mijn wasmachine kapot gaat?

Als de wasmachine kapot gaat, kun je contact opnemen met de klantenservice. Wij zorgen dan dat hij binnen 48 uur gerepareerd of vervangen wordt. Zonder zorgen over garantietermijnen en reparatiekosten.

Wat is de minimale looptijd van een abonnement?

Je huurt de wasmachine altijd voor minimaal 12 maanden. Daarna kun je jouw abonnement maandelijks opzeggen. Coolblue haalt het product vervolgens gratis bij je op en verwerkt het op een milieuvriendelijke manier.

Geschikte accessoires

Reviews

Beoordeling

12 reviews met 5 sterren

5 reviews met 4 sterren

0 reviews met 3 sterren

0 reviews met 2 sterren

0 reviews met 1 ster

Beoordeling per onderdeel

Gebruiksgemak
8,9
Droogresultaat
8,5
Geluidsniveau
9,2
Wasresultaat
9,4
Design
9,4

Meest behulpzame reviews

9,6/10

Helemaal naar mijn verwachting

  • duidelijke programma's
  • handig display
  • gebruiksvriendelijk
  • krijg de app niet geconnecteerd

Het had wat voeten in de aarde: een nieuwe machine kopen. Wat is er veel keuze. Omdat ik wel graag eens van wasmiddel verander, heb ik gekozen voor een toestel zonder autodose. Ik bepaal graag zelf hoeveel en wat ik gebruik. De standaard programma's bij dit toestel zijn voor mij logisch en toereikend voor de wasjes die ik draai. Hoofdzakelijk is dat een 40° was met voornamelijk katoen en een 60° programma met ondergoed/handdoeken of 90° voor de badhanddoeken. Alles komt er perfect fris gewassen uit. Maar een halve ton gevuld? Dit toestel heeft tal van mogelijkheden om duur van het programma een beetje in te korten. Op een half uurtje kan hij een wasje draaien. De extra stoomfunctie is handig voor als je maar even wil opfrissen en geen zin hebt om te strijken of voor als je voor je wasprogramma even de was wil voorbehandelen om zeker te zijn van extra hygiëne. Het apparaat ziet er best mooi uit met zijn grote zwarte deur en is zeker stil genoeg. De app kreeg ik maar niet geconnecteerd en omdat ik al een ander toestel had gehad waarmee ik ook zoveel problemen had om dit in orde te krijgen, heb ik het maar gewoon losgelaten. Ik hoef geen extra programma's te donwloaden. Er zitten er meer dan genoeg op en ook zonder app zou ik het toestel gekocht hebben. Prijs-kwaliteit ben ik absoluut heel tevreden over dit toestel.

  • Sylvie
  • 24 december 2023
  • Geschreven voor: Beko B5WT594189W Aquatech
8,0/10

super stille machine

  • superstil met centrifugeren
  • stoomfunctie
  • diversiteit programma's
  • connectiviteit

Ik heb de de Beko B5WT594189W mogen testen en deel graag mijn ervaringen met deze wasmachine.

Allereerst wil ik benadrukken hoe aangenaam stil deze machine is tijdens het wassen. Het is bijna onhoorbaar, wat het perfect maakt voor gebruik overdag en 's nachts, zonder dat het storend is.

Een van de handigste functies vind ik de stoomfunctie. Deze maakt het mogelijk om kleding snel op te frissen zonder een volledig wasprogramma te draaien, wat vooral handig is voor drukke ochtenden of last-minute kledingverzorging.

Hoewel de prestaties over het algemeen goed zijn, heb ik gemerkt dat de was soms wat vochtiger uit de machine komt, vooral bij hogere toerentallen. Dit kan een overweging zijn voor mensen die de voorkeur geven aan drogere was.

Wat betreft de bediening en interface, ben ik over het algemeen tevreden. De machine heeft veel handige functies, maar sommige icoontjes zijn niet zo duidelijk, waardoor ik af en toe de handleiding moest raadplegen.

Een ander pluspunt is de efficiënte waterdosering, waarmee je water kunt besparen afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed die je wilt wassen.

Wat betreft de connectiviteit en app, moet ik zeggen dat deze voor mij persoonlijk niet van toegevoegde waarde zijn. De Bluetooth-connectiviteit biedt niet veel extra functionaliteit op afstand, zeker ni je graag op afstand je machine zou willen kunnen bedienen als je bijvoorbeeld een dynamisch energie contract hebt, maar dit kan voor anderen anders zijn.

Ondanks enkele kleine nadelen zou ik de Beko B5WT594189W zeker aanbevelen vanwege zijn stille werking, handige stoomfunctie en efficiënte waterdosering. Voor mij wegen deze voordelen zwaarder dan de kleine tekortkomingen.

  • Mark
  • 3 mei 2024
  • Geschreven voor: Beko B5WT594189W Aquatech
9,2/10

Fijne machine met veel mogelijkheden

  • tot 24 uur uitgesteld starten
  • Stoomfunctie
  • Verkorten programma's

Ik heb de machine mogen testen en ben er zeer tevreden over. De machine is makkelijk te bedienen door een grote draaiknop om het juiste programma te kiezen. Als de machine klaar is schakelt hij zichzelf uit. Geen gedoe om de machine weer in te moeten schakelen om de deur te kunnen openen. Als de machine uitgeschakeld is de deur gewoon te openen. De was komt er zeker schoner en droger uit dan uit mijn huidige machine. Om alleen de was op te frissen is het stoom programma ideaal. De machine is via de app ook te bedienen en dan zijn er nog meer programma's mogelijk. Zelf heb ik dat niet uitgeprobeerd, de standaard programma's zijn voor mij voldoende. De programma's variëren in tijd van 3 uur tot een quickwash van 30 minuten. De tijdsduur van de meeste programma's is via het display te verkorten. Ook het aantal toeren voor de centrifuge is te verhogen of te verlagen.
Ik zou zeker overwegen deze machine aan te schaffen.

  • Jona
  • 3 mei 2024
  • Geschreven voor: Beko B5WT594189W Aquatech

Specificaties

Product

Artikelnummer
935438
Fabrikantcode
7178578400
Merk
Beko
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Bij jou thuis
Oude apparaat gratis retour
Ja

Algemene kenmerken

Type wasmachine
Voorlader
Vulgewicht
9 kg
Toerental
1400 rpm
Geluidsniveau centrifugeren
75 dB
Aantal programma's
15
Algemene wasprogramma's
Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol
Wasprogramma's specifiek voor
Donkere was, Dons, Gemengde was, Gordijnen, Jeans, Outdoorkleding, Overhemden, Sportkleding, Vlekken
Snelheidsklasse
Normaal
Duur wascyclus
228 min
Restvochtpercentage
52 %
Warmwateraansluiting
Nee
Diameter vulopening
34 cm
Wasvoorkeuren
Delicate stoffen, Gevoelige huid, Kleurbehoud, Sportkleding, Vermindert slijtage
Als beste getest
Nee
Te koop met ecocheques
Ja

Functionele kenmerken

Gebruiksgemak
Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]
Tussentijds was toevoegen
Nee
Wifi ingebouwd
Ja
Bediening via app
Ja
Startuitstel
Ja
Opbouw startuitstel
0,5 - 24 uur
Eindsignaal
Ja
Type eindsignaal
Optisch
Resttijdindicatie
Ja
Display
Ja
Touchscreen
Ja
Taal bedieningspaneel
Frans, Nederlands, Symbolen
Trommelverlichting
Ja
Kinderbeveiliging
Ja
Merkspecifieke functies
Beko AQUAtech, Beko HomeWhiz, Beko RecycledTub, Beko SteamCure
Merkspecifieke productlijn
Ja

Wasfuncties

Waskwaliteit
Middenklasse
Kleding beschermende trommel
Ja
Beladingssensor
Ja
Extra spoelfunctie
Ja
4D wassen
Ja
Automatische wasmiddeldosering
Nee
Stoomfunctie
Ja
Soort stoomfunctie
Hygiënisch stomen, Opfrissen met stoom, Strijkwerk verminderen
Soort snelwasprogramma
Halve was schoon binnen een uur, Programma inkorten via sneltoets

Water en energie consumptie

Energieklasse
A-30%
Energiebesparing over levensduur
310 euro
Energieverbruik per jaar
74,8 kWh
Automatisch uitschakelen
Ja
Waterverbruik per jaar
8800 l
Waterverbruik kosten per jaar
12,32 euro

Materiaal kwaliteit en beveiliging

Bouwkwaliteit
Basisklasse
Materiaal behuizing
Metaal
Materiaal trommel
RVS
Materiaal kuip
Poliplex
Materiaal scharnier
RVS
Koolborstelloze motor
Ja
Trommelreiniging
Ja
Balanssysteem
Ja
Zelfreinigende wasmiddellade
Nee
Waterbeveiliging
Ja
Type waterbeveiliging
Bodemsensor, Overloopbeveiliging
Klasse waterbeveiliging
Veiliger

Fysieke eigenschappen

Diepte
58 cm
Breedte
60 cm
Hoogte
84 cm
Gewicht
78 kg
Standaard draairichting deur
Links
Glazen deur
Ja
Omdraaibare deur
Nee
Kleur
Wit
Plaatsing apparaat
Vrijstaand
Lengte afvoerslang
1,5 m
Lengte aanvoerslang
1,5 m
Afkoppelbare afvoerslang
Nee
Afkoppelbare aanvoerslang
Ja

Energietoevoer

Stroombron
Ja
Type stroomvoorziening
Netstroom
Aansluitwaarde
2200 W

Slimme eigenschappen

Bediening via app
Ja
Bediening via Android app
Ja
Bediening via Apple app
Ja
Bediening via Windows app
Nee
Compatibel met smartphone / apps
Ja

Dit wordt 'm

Beko B5WT594189W Aquatech
Beko B5WT594189W Aquatech
23,99 per maand + 75,- eenmalige kosten
Beperkte voorraad, bestel snel
Extra opties: installeren op trekschakelaar en tussenstuk installeren
Gratis
Extra opties voor installatie
35,-
  • Inclusief tussenstuk
Gratis
Persoonlijke chat Dialogisch.
Je chat nu met Coolblue klantenservice
Deze chat is gesloten
foo
Oeps Bestandsgrootte is groter dan 5mb. Upload een kleiner bestand.